ZALJUBIĆETE SE U ČIZMICE koje smo pronašli! Neke su na ONLINE POPUSTU – tri, četiri sad!

Ova zima je po svemu nekako drugačija! Ipak, modni dizajneri potrudili su se da uživamo u njoj kao da je sve u najboljem redu! Radilo se na dizajnu, bojama ali se definitivno radilo i na udobnosti i fleksibilnosti.

Udobne, kožne i trendy čizme su jedan od najboljih modnih komada koji ćemo dodati u svoju garderobu ove jeseni i zime. Bile smo u potrazi za online sniženjima i pronašle smo sjajne komade čizmica po vrlo pristupačnim cenama!

Nova sezona donela je pregršt novih trendi modela među kojima su se kao prvi favoriti istakle čizme do kolena, kaubojske i čizme od materijala koji imitira zmijsku kožu. Veliko interesovanje izazvale su tzv. kombat čizme, ranije poznatije više kao martinke. U nekoliko varijanti, boja i dizajna, one su opravdale očekivanja dizajnera, jer dovoljno je da se okrenete oko sebe. Sigurno ćete videti barem jednu osobu na ulici u kombat čizmicama. Ipak, jesenje i zimske kolekcije poznatih modnih kuća i brendova vratile su i onaj ultimativni klasik i najbolji model koji možete dodati svojoj kolekciji – jednostavne, istovremeno nenametljive i predivne, a tako obične crne gležnjače.

ABO SHOES

ZARA

FASHION & FRIENDS

OBUĆA SOLO

MANGO

Ne zaboravite da, uprkos tome što želite da budete trendi, zadržite i sa sobom ponesete autentičnost, sampouzdanje i ljubav.

Fotografije preuzete sa sajtova navedenih brendova. Sve fotografije su linkovane.

Scroll to Top