Moja KUHINJA iz snova – ŠOPING PREPORUKA!

Ukoliko se uskoro spremate za novi poduhvat zvani renoviranje, opremanje ili dizajniranje nove-stare KUHINJE, onda se svakako naoružajte strpljenjem, kreativnošću i dobrom i udobnom obućom.

U Srbiji je, konačno, moguće pronaći savršene komade kuhinjskog nameštaja i aksesoara, koji će Vaš kutak za klopu i porodična okupljanja učiniti NESTVARNIM!

Malbeck P2 x Muuto14_small

STOLICE “NERD” brenda MUUTO – šarmantne štreberke  

Ovi predivni nordijski komadi stolica uklapaju se kako u jednostavne prostore ravnih linija i jednoličnih nijansi, tako i u šarenilo, tradiciju i klasiku. Izdvojili smo plavu, rozu i bordo, koje lepo idu uz drvo, ali i uz metal, pvc i aluminijum. Hrastovo drvo od kojeg su izrađene je najvišeg kvaliteta, a 2011. godine Muuto je za ovaj model osvojio i nagradu za dizajn.

Proizvođač: muuto.com/furniture/nerd

Kod nas se može pronaći u concept store-u NITEA u Beogradu : nitea.rs

TREPEZARIJSKI STOLOVI brenda “NATIVO SWITZERLAND” – funkcionalno i impresivno!

Moderan dizajn i prvoklasna izrada. Tako bi Vam se predstavio brend NATIVO, a onda morate doći do salona u kome se njihovi predivni komadi nameštaja nalaze, da sve dodirnete, osetite, kucnete, sednete i  isprobate.  Mi smo se odlučili za preporuku NATIVO neobičnih trepezarijskih stolova, gde se mogu pronaći prave male umetnosti kombinovanih materijala, interesantih oblika i “kroja”.

Stolove NATIVO pronađite u showroom-u SOFA24 u Zemun Parku ili ih posetite na linku : sofa24.rs

SLAVINE I SUDOPERE “BLANCO” – nežna elegancija u čeliku i keramici

Oduvek ste želeli kuhinju iz snova i veoma jasno znate šta želite. Približio se trenutak ugradnje kuhinje ali Vi još uvek ne znate kakve slavine i sudopere izabrati. Istraživajući otkrili predivne forme i dizajn nemačke firme BLANCO i ,u nekoliko sličica ispod, želimo da Vam približimo lepotu jednostavnosti koja ih krasi. Mala napomena odnosi se na mesta prodaje u Srbiji. Da, moguće je i ovde ih pronaći! Kompanija KOBEX iz Novog Sada prodaje BLANCO slavine i sudopere  Srbiji, te ukoliko se i Vi zaljubite kao i mi, pronađite ih online najpre, ovde.

ASPIRATORI “GORENJE” – provereno čist vazduh i očaravajući dizajn

Ukoliko želite da spremate klopicu bez bojazni da će miris jaja, mesa ili pite biti svuda oko Vas, najbolje je da se opremite super aspiratorima koje možete pronaći u Gorenje prodavnicama. Postoje razni oblici i boje, i sigurni smo da ćete lako pronaći neki koji će ukrasiti Vašu kuhinju iz snova! Naša preporuka je da nikako ne zanemarite aspirator, jer svojim izgledom i dizajnom može celokupnom prostoru dati jednu sasvim novu dimenziju.

Gorenje možete pronaći na linku gorenje.rs.

 

APARATI ZA KAFU “CAPSOUL” – UKUS MEDITERANA I MIRIS BARSELONE U ŠOLJICI

Prvo što ćete poželeti u novoj kuhinji svakako je kuvanje kafe za Vas i drage Vam ljude.

Moka, lungo, ristretto, kafa sa lešnikom ili bez kofeina, jedna sa viskijem ili čarobna sa pomorandžom i čokoladom, dakle i najizbirljivije ćete fascinirati ukusima koje sprema aparat za kafu koji ima dušu – Capsoul.

Dizajn nećemo puno da hvalimo, pogledajte i uverite se sami. Ali smo zato kafu probali i jedna je reč u pitanju očaravajuće! Ako ste istinski ljubitelj uživanja u kafi, onda je prvi aparat kojim treba da častite sebe i partnera, u novoj kuhinji, svakako “Capsoul” aparat za kafu.

FRIŽIDERI I MALI KUĆNI APARATI – JEDNA REČ  “S M E G”

Brend “SMEG” ima neodoljivi šmek koji sigurno nećete pronaći, barem u dizajnerskom smislu, ni kod jednog drugog proizvođača. SMEG poseduje svoje prepoznatljive kolorite, šare i desene.

ITALIJANSKI ŠMEK – STOSA CUCINE – SPOJ TRADICIJE I INOVACIJE 

Spoj kvaliteta, tradicije, stila, inovativnosti i šarma – to su epiteti koji krase ove šarmantne kuhinje italijanskog brenda STOSA CUCINE. Prave se za tradicionalniste ali one koji prate trend! Nismo proverili da li se u njima najlepše mešaju italijanski bosiljak i parmiggano, ali nekako smo sigurni da šta god spremili u ovakvom ambijentu, pa makar i samo jaje ispekli, to će biti jelo posebnog ukusa i senzibiliteta.

STOSA CUCINE moguće je pogledati na sajtu : stosacucine.com

U Srbiji ih možete i uživo videti u salonu LUSSO u Beogradu. LUSSO, takođe, možete pronaći i u Kotoru i Budvi u Crnoj Gori.

Prilikom odabira detalja, uređaja ili celih kuhinja, vodite se svojim osećajima, onim što ste istinski Vi. Sasvim je prihvatljivo i da pratite trendove, ali samo ako su i oni odraz Vašeg unutrašnjeg. Pratite svoj i partnerov “miris”, osluškujte se, dogovarajte, merite sto puta, ali secite jednom. Pokušajte da zamislite sebe kako spremate svoje omiljeno jelo u toj Vašoj kuhinji, postavljate sto, zamislite drage ljude za trepezarijskim stolom, osetite ukus vina u toj kuhinji, prave realne mirise i ukuse. I onda ako je to, to..Kupujte! To je Vaš ambijent za slatke male priče, za subotnja smejanja i doručkovanje ponedeljkom u žurbi, za palačinke, krofne, kolače sa jabuka i višnjama. To je to, to su mirisi koje ćete dati sebi i svojoj porodici i klincima.

Photo: Sve fotografije vlasništvo su navedenih proizvođača.

 

Leave a Comment

Scroll to Top