Oversized džemperi – ono što vole da nose “casual” mame

Nakon napornog dana na poslu, obaveze koje slede nekako su laganije, ako se uvučemo u veliki udobni džemper, po mogućstvu omiljeni. Zima koja se polako približava nosi hladne dane, koji ne isključuju obaveze i radne porodične zadatke. Ukoliko ste ljubiteljka oversized trenda koji već nekoliko godina unazad verno čuva svoju poziciju na fashion week-ovima onda rolajte niže 🙂

pure-color-long-sweater-2

Kao i prethodnih zima, pa tako i ove sezone, oversized pletivo je glavna zvezda jesenjo zimskih kolekcija i slojevitih kombinacija. Spoj zanimljive siluete i istaknute teksture, oversized pletivo u svaku kombinaciju unosi svoj upečatljivi izgled i raskošan karakter. Od omiljenih modela u neutralnoj paleti do trendi modela koji voluminozni efekt preslikavaju u rukavima ili donose neočekivano jarke boje, meki i topli predimenzionirani modeli pletiva i ove će jeseni i zime stvarati najzanimljivije kombinacije!

Omiljeni ležerni spoj oversized pletivo će i ove sezone stvarati sa Vašim omiljenim parom pantalona. Ako želite zadržati jednostavnost te omiljene kombinacije i istovremeno postići cool look inspirisa trendovima, pronađite pantalone od kože ili vinyla kao zanimljiv spoj tekstura i trendova.

WEB_AKS0024

Ženstvenije i elegantnije izdanje iz voluminoznog pletiva će izvući haljine i suknje u omiljenoj midi dužini. Delikatne slip haljine će u kombinaciji s omiljenim komadom pletiva stvarati istovremeno jednostavnu i udobnu kombinaciju s dozom sofisticiranosti. One hrabrije mame ljubiteljke upečatljivih kombinacija i najnovijih trendova, jednostavnost slip haljine će zamijeniti raskošnim midi suknjama ukrašenih floralnim motivima ili dinamičnim naborima.

https://www.instagram.com/p/BZMHaH2Hat-/

https://www.instagram.com/p/BTTpK18jyt6/

https://www.instagram.com/p/BMcTJSaDpQ2/

https://www.instagram.com/p/BZlikc9gjIc/

 

https://www.instagram.com/p/BZOikNrFY4f/

Photo: mikuta.nu, instagram, pinterest

 

Leave a Comment

Scroll to Top