Kreativni Centar odnedavno u svojoj kolekciji magičnih izdanja, poseduje i zvučne knjiga – za decu do 5 godina. Jednu od te dve knjige smo dobili na poklon, a drugu smo poklonili jednoj predivnoj devojčici za njen treći rođendan!

Dakle, osim što će Vaše dete uživati u ovim jedinstvenim knjigicama, super je ideja da obogatite dane nekom drugom detetu iz Vašeg okruženja.

PECA I ŠUMSKI ORKESTAR

U ovoj knjizi, dete se susreće sa instrumentima iz šume. Tu je i fabula koju prati muzika kontrabasa, violončela, klavira.. Divna priča i sjajan način da dete upoznate sa muzikom, notama, raznolikosti zvuka. Iznenađujuće su reakcije. Svakako i dete i Vi ćete uživati.

PECA I CIRKUSKI ORKESTAR

Jedan orkestar, jedan cirkus i jedan Peca. Drugačiji instrumenti – više za zabavu i igranje, ali opet nekako muzika igra skoro pa glavnu ulogu. Deca bukvalno razgorače oči na određene zvukove instrumenata, i onda krenu slatko, grohotom da se smeju. Neko drugo dete hoće još da vidi šta ima, i kako dalje teče priča.. Svakako drži im pažnju, što  čini okosnicu svakog zajedničkog dana – kako održati pažnju deci! Mi uglas predlažemo – ZVUČNE KNJIGE!! 

Zahvaljujući divnim ljudima iz Kreativnog Centra, u prilici smo da Vam poklonimo po jednu knjigu na poklon. Detalje darivanja pronađite na našoj FB i Instagram stranici!

Tekst napisan u saradnji sa Kreativnim Centrom. 

Više o ovim sjajnim knjigama pronađite na  https://www.kcknjizara.rs/edicija?e=165

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.