Skip to content

Top 5 zanimljivih duda VARALICA

Mišljenja u vezi sa korišćenjem duda varalica su podeljena, kao i oko većine stvari koje se tiču odgajanja beba. Sa jedne strane su zagovornici korišćenja varalica koji tvrde da im je ona umnogome olakšala život. Bebe se lakše uspavljuju, mirnije spavaju, manje plaču, lakše se naviknu na flašicu.
Sa druge strane su njihovi ljuti protivnici koji tvrde da će duda varalica Vašoj bebi doneti neuporedivo više štete nego koristi. Iskriviće joj se zubi, neće želeti da sisa, nikada se nećete otarasiti cucle, dete će više voleti cuclu nego Vas itd.

Odluku o korišćenju varalice kao roditelj treba da donesete samostalno, kada ste sagledali sve razloge za i protiv. I svaka odluka koju donesete biće dobra.

Međutim, za one koji su već doneli odluku da koriste varalice, proizvođači su pripremili milion opcija. Od onih najobičnih od kaučuka, preko silikonskih, sa ili bez rupe, do onih ultra fancy ili potpuno smešnih varalica. Evo kako izgledaju one koje nama privukle pažnju:

VARALICA SA PLIŠANOM IGRAČKOM

Ova slatka varalica sa plišanom igračkicom je namenjena bebama do šest meseci. Pored osnovne svrhe umirivanja beba, ona je dizajnirana i da bude atraktivan i stimuliše bebinu čulo dodira. Životinjica može da se skine po potrebi, pa možete koristiti i samo varalicu.

plisane-igracke-1

BRKOVI

Ove dude namenjene su bebama dečacima, ali ako ste dovoljno otvorenih shvatanja i želite da napravite dobru šalu, možete je naravno dati i devojčici. Zanimljive su, smešne i dobro dođu kada je mami svega preko glave i kada joj treba da se iskreno nasmeje.

brkovi-2

ŠLJAŠTEĆA VARALICA SA CIRKONIMA

Namenjeno bebama čije su mame ljubiteljke sjaja, šljokica i cirkona. Da li biste je dali svom detetu, ostaje na Vama da odlučite.

sljasteca-3

PATKICA

I još jedna koja služi da vas razonodi i nasmeje. Vaša beba se za tren oka pretvara u slatko malo pače.

patka-4

PERSONALIZOVANE VARALICE

Na njima možete napisati šta god želite. Bebino ime, najbolja beba, mali šmeker ili na primer: „Moja mama je najbolja“  Pustite mašti na volju.

personalizovane-5

Facebook Comments

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: