Skip to content

Super vožnja za Hi – tech bebe

Ukoliko ste jedna od onih budućih mama koje se ne odvajaju od  Ipad-a, zavisnik ste od e-maila, a do ušiju ste zaljubljeni u Instagram, a u stomaku imate Vaše divno stvorenje koje jedva čekate da donesete na svet, i u potrazi ste za idealnim kolicima za bebu, pred Vama su upravo jedna savršena!

Američka kompanija “4moms” iz Pensilvanije napravila je pravi mali hi-tech izum u svetu bebi opreme za nove hi-tech generacije beba, koje dolaze. Ova “robotska” ekipa profesionalaca izumela je kolica koja ispunjavaju sve potrebe Vas i Vaše bebe.

4moms ORIGAMI

Ova inovativna kolica namenjena su uzrastu beba nakon šest meseci. Dok za Vase novorođenče možete dokupiti tvrdu korpu.

Veoma su lako sklopiva. Dovoljno je da pritisnete dugme.

 

4moms-origami-stroller-front

Origami 3

 

U mekanom i veoma udobnom sedalnom delu, omogućavaju tri standardna polozaja za bebu. Sva 4 točka poseduju amortizere. Prednji točkovi se rotiraju za 360 stepeni. U paketu sa kolicima stizu 2 šoping torbe i 4 držača za flašice, kao i tenda sa produžetkom za sunce.

 

 

storage_large-35b4f6884e8ec5f5c0a1807e0b14ef76

Po čemu su Origami kolica drugačija?

4 moms Origami kolica poseduju bateriju koja se puni veoma jednostavno – rotiranjem točkova , zahvaljujući generatoru koji se nalazi u njima. Punjač za kolica pruža mogucnost da uključite Vaš telefon da se puni, dok LCD komandna tabla meri temperaturu vazduha, brzinu vožnje, pređenu dužinu (km) i trajanje vožnje.

4moms-origami-stroller-dodaci

 

 

 

dashboard_large-37bd1eb5dd92a3c94420f255ee8aaa72

 

 

A šta kada padne mrak

Ukoliko ste sa bebom u šetnji, a upravo pada mrak, ne brinite. “4moms” tim je mislio i na to pa je ugradio svetla na prednjim točkovima. I to nije sve. Imate mogućnost da podešavate jačinu svetlosti u skladu sa Vasim potrebama. Ipak ukoliko se noć već spustila, svetla se automatski sama pale, tako da ukoliko zaboravite, ona će se sama aktivirati.

 

lights_large-fcad8796d3aa80f6891299d7d7701d82

Inovativna i moderna kolica 4moms Origami idealan su saputnik za IT mame, biznis žene koje zele da svakog trenutka budu spremne da osvoje svet..pa makar to bilo i u šetnji sa svojom bebom!

Izvor: www.4moms.com

Tekst: Jovana Petrović

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: