Skip to content

Praznična čarolija u toku! Kako dekorisati Božićnu trpezu?!

Stiglo je ono lepo vreme kada sitno brojimo! Najpre do Nove Godine, do Badnjeg dana, a onda i do samog Božića! Ako su Vam ovih dana falile ideje, u našim predlozima potražite inspiraciju, kreativnost i puno mašte! Zeleno – zlatna, ljubičasto – srebrna, ili crvena na radost! Birajte da bude čarobno i veselo!christmas-breakfast-table-ideas-with-plaid-decor-6

gottgora-fenjer-za-svecicu-u-metal-casici-bela__0456323_PE604031_S4

IKEA FENJER

S obzirom da smo danas smo već ozbiljno zagazili u prazničnu čaroliju i sasvim je prirodno da aktivno razmišljamo o narednom  božićnom vikendu koji nam stiže. One mame koje danas spremaju klopicu i svečani ručak, mogu inspiraciju iskoristiti i danas, a ideja se može realizovati i tokom Božićnog ručka!

Canadian-Bloggers-Holiday-Home-Tour-19

JYSK SALVETE
                                                                                                           JYSK SALVETE

8-3-640x464

Canadian-Bloggers-Holiday-Home-Tour-24

Praznični dani mogu da donesu i puno stresa, ako se ne pripremite na vreme! Zato imajte na umu da dom mora blistati u svakom aspektu, recepti za prazničnu trpezu spremaju se dan ranije, obaveze podelite sa ostalim članovima porodice, mislite o detaljima i svakoj sitnici!

new-year-party-decor-ideas-table-decorating-ideas-elegant-party-decor

39

 

dagligen-top-sveca-bez-mirisa-zelena__0490753_PE624662_S4
                                                                                       IKEA DEKORACIJA

67

Šta će se naći na stolu zahteva ovako posebnu pažnju samo nekoliko puta u godini, trudimo se posebno kada se radi o najvažnijim datumima. Ako ste pobornik tradicije, ono što služite uvek će imati isti okvir, ali ako volite eksperimente sigurno ćete posegnuti za nekim novim, ukusnim i nikad probanim receptima. Centralno mesto na stolu uglavnom zauzima prvo ukusna supa, sa povrćem ili ona bistra sa rezancima. Onda stiže prasetina, ćuretina sa začinskim biljem, a oni koji ne odstupaju puno od klasike obično služe pečeno pile, može zaliveno pivom ili samo sa krompirom! Nazdravljamo i zalivamo ispraćajući sve ono što nam je donela prethodna, i dozivamo i slavimo sve ono lepo i čarobno što stiže u Novoj!

blagdanski-stol-5

blagdanski-stol-4

Osim hrane jednako važno trebaju da budu i dezeni stolnjaka, salveta, svećnjaka. Za danas izvadite i specijalno posuđe. Ali ono što nikako ne smete da zaboravite je dobro raspoloženje, osmeh i sjaj u očima, jer ćete time obojiti proslavu ali i prve minute Nove 2018te!

Canadian-Bloggers-Holiday-Home-Tour-16-1

Chirstmas-Party-Ideas_0006

Photo: dwellinggawker.com, kendallrayburn.com, inspiredbythis.com, pmqfortwo.com, designimprovised.com, one-o.it

Facebook Comments

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: