Skip to content

Mali uređaj za velike rezultate

Nova zvezda je zablistala na tržištu proizvoda za čišćenje lica!

LUNA PLAY koji nam stiže iz renomirane kompanije FOREO je uređaj koji vam staje na dlan, a nudi do sada neviđene rezultate.

Blistava, čista, meka i zdrava koža od sada nisu epiteti koje može dobiti samo ona žena koja redovno posećuje kozmetičke salone. LUNA PLAY će već nakon prve upotrebe postati najbolji prijatelj vašeg lica i prosto će vas mamiti da testirate njegove granice i svakim danom sve više uživate u svom odrazu u ogledalu.

Šta je LUNA PLAY?

foreo-reinigung-1024x444

LUNA PLAY je uređaj za čišćenje lica koji će vam omogućiti brzu i kvalitetnu negu kože lica u vašem domu. LUNA PLAY uz inovativne T-Sonic pulsacije uklanja mrtve ćelije kože, otčepljuje pore, skida šminku i uklanja nečistoću i sebum.

Čim isprobate LUNA PLAY uređaj, zavolećete ga zato što:

ZA SAMO DVA MINUTA NEGE DNEVNO dobijate kožu koja izgleda čisto, zdravo i blistavo poput kože koja je negovana u kozmetičkom salonu.

LAKO SE KORISTI i još lakše se čisti. Nema više tupfera, vate i različitih sredstava za čišćenje koji odgovaraju samo određenoj vrsti šminke i određenim delovima lica. LUNA PLAY skida šminku i uklanja 99,5 % nečistoća i sebuma. Takođe, veoma lako se čisti – dovoljno ga je oprati pod mlazom tople vode.

PRILAGOĐEN je svim tipovima kože. Ne morate više da čitate deklaracije i na osnovu njih kupujete proizvode za čišćenje lica.

maxresdefault

IMA DVE zone četke. Tanje dodirne tačke služe za čišćenje osetljive/normalne kože i obraza. Deblje dodirne tačke na vrhu uređaja služe za precizno i dubinsko čišćenje teže dostupnih područja na licu (T zona).

SPREČAVA taloženje bakterija. Napravljen je od neporoznog silikona koji se brzo suši i samim tim je čak i do 35 puta više higijenski od klasične četke za čišćenje lica.

luna-play_aquamarine_front-1

MOŽETE ga poneti sa sobom gde god da krenete. Uređaj je veličine poznatog kolačića macarons, te staje I u najmanju žensku tašnu.

DOLAZI u čak sedam fantastičnih i modernih boja. Izaberite onu koja najviše odgovara vašem karakteru.

LUNA PLAY uređaj je dizajniran tako da će vas već posle prve upotrebe fascinirati svojim funkcionalnostma. Uz LUNA PLAY nega kože lica će postati vaša omiljena dnevna rutina jer ćete na veoma jednostavan i zabavan način doći odličnih rezultata.

Ovaj tekst napisan je u saradnji sa www.hilife.rs 

Facebook Comments

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: